Diensten

Onderling overleg, aanpassingen, kwaliteitsapps

Techurve

App Ontwikkeling

We zijn gespecialiseerd in het bouwen van op maat gemaakte mobiele apps, van eenvoudig tot geavanceerd.

Het Techurve team heeft de vaardigheden en ervaring die nodig zijn om uw mobiele app-project vanaf de basis op te bouwen. Daarom bieden we de service van app-ontwikkeling voor bedrijfsgroei, die kan worden opgesplitst in de volgende onderdelen:

  • Strategie Wij geven strategisch advies, strategie bestaat uit bedrijfsstrategie en IT-strategie. In wezen helpen we je erachter te komen of de app de doelen bereikt die je voor ogen hebt en evalueren we of het bouwen van een mobiele app de beste manier is om deze doelen te bereiken.
  • App Ontwerp Om een aantrekkelijke mobiele app te ontwikellen, werken we met een aantal ontwerpsprints, waarbij we mock-ups maken van hoe de app eruit zou moeten zien. Dit wordt later geëvalueerd om te zien of deze overeenkomt met uw merk en verwachtingen.
  • App Development Wij ontwikkelen uw mobiele app.
  • Deployment and Monitoring Deployment betekent het vrijgeven van uw app aan de vereiste app-winkels, zodat uw gebruikers de app kunnen gaan gebruiken en er waarde uit kunnen halen. We bieden ook de mogelijkheid om de app te monitoren en verbeteringen door middel van updates door te voeren wanneer dat nodig is.

Gedurende het ontwikkelingsproces van de app houden we graag nauw contact met onze klanten. Dit om er zeker van te zijn dat wat we daadwerkelijk bouwen de app bouwen die de problemen of wensen van uw doelgroep aanpakt. Daarom vragen we van onze klanten om regelmatig met onze ontwikkelaars af te spreken om de consistentie van onze kwaliteitsoutput te waarborgen.

Geintereseerd geworden over wat dit kan betekenen voor uw bedrijf (en hoeveel het kost) ?

Wij bieden consultatiegespreken, om de details van uw bedrijf en idee te bestuderen. Na ons consultatiegesprek kunt u het volgende verwachten:

  • Of een mobiele app de beste weg is om uw bedrijf te laten groeien, of dat er alternatieven beschikbaar zijn.
  • Een kostenschatting voor de ontwikkeling van uw app met Techurve.
  • Mogelijke winst-modellen voor uw app.
Plan een gesprek